keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Irtiotto arjesta (Sirkka Ihalainen)

Starttasimme Kuopiosta 20.7 sateisena aamuna neljän keski-ikäisen naisen seurue kohti Savonlinnaa. Olin houkutellut mukaani naisia, joista oli mukava tehdä irtiotto arjesta ja läksimme niillä toiveilla, että perillä paistaisi aurinko, konsertti olisi hyvä ja virkistävä, pääsisimme syömään Lankkumuikut Seurahuoneen terassille ja voisimme hyvässä säässä katsoa linnaan menevää juhlakansaa! Ja kun pääsimme perille, aurinko paistoi, konsertti oli hyvä ja mieliä ihan liikauttava, Lankkumuikut maistuivat ja maisemat olivat terassilta upeat!

Juhlakansa valui arvokkaana linnaan Lentävää Hollantilaista katsomaan ja kuulemaan ja me elimme mukana tunnelmassa, mutta emme tällä kertaa menneet linnaan! Kello lähestyi seitsemää ja järjestysmiehet vielä odottivat jotakin tärkeää vierasta, niin minä sen ymmärsin ja houkuttelin seuralaisiani vielä hetken odottamaan. Odotuksemme palkittiin ja saimme seurata Presidenttiparin linnaan saapumista, aplodeerasimme ja saimme Presidentiltä iloisen kädenheilautuksen ja hymyn vastaukseksi!

Irtiottomme arjesta oli täydellinen; kaikki toiveemme toteutuivat ja huikeasti vielä ylittyivätkin! Ajattelimme tehdä tavasta perinteen, kaikista meistä oli niin mukavaa! Jos vielä linnaan seuraavalla kerralla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti