perjantai 6. heinäkuuta 2012

Tarina ... (Hannele Lappalainen)

.. alkoi v.-84 Savonlinnan oopperasta perheen kanssa. V. 2001 työtoverini sanoi kiinnostuksensa oopperaan ja tiesi minun käyneen vuosia Savonlinnassa. Niinhän me laitoimme "avoimen kutsun" työyksikkömme ilmoitustaululle syksyllä 2001. Aihe oli Savonlinnan Oopperajuhlat kesällä 2002.

Asiasta kiinnostuneita ilmoittautui määräaikaan mennessä 7 hlöä. Ilmoittautuminen oli sitova. Siitä lähti tämä todella mielenkiintoinen ja naisia yhdistävä tekijä. Olemme joka vuosi ollee mukana paitsi 2010. Silloin olimme Veronassa juhlavuoden puitteissa. Kaksi hlöä vietti silloin v.60 juhlaa ja olimme päättänee viettää juhlaa ko.paikassa.

Nyt olemme jälleen juhlien merkeissä Savonlinnassa 3-7.7-12:sta. Perinteinen "kotimme" on Punkaharjulla. Meillä kaikilla on Savonlinnan Ooppera Festival paidat vuodelta 2002. Se oli juhlavuosi. Paidat olemme pitänee todella arvossa ja vielä jälkipolville tallenteena. Mutta niihin ja yhteisiin Oopperaretkiimme liittyy paljon. Historian kirjaan voisi liittää kokemuksia Oopperasta, Savonlinnasta ja Naisenergiasta. Odotan kommenttianne. Hannele Lappalainen. Kiva, jos meillä olisi mahdollisuus esittäytyä kertoa tarinaamme lähemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti